Kontroverserne involveret med afgiftning kost

Afgiftning eller sult?


Kost til afgiftning er kommet under enorm kontrol med de måneder, der er gået. Der er mange påstande om, at kun vægt, der kan gå tabt er vægten af ​​vand fra begyndelsen af ​​fasteperioden og det efterfølgende tab af vægt på grund af reduktion af kalorieindtag garcinia. En afgiftning kost kan være ganske restriktiv, og kan gå så langt som at blive kaldt som en sult kost.

images (9)Vi er også klar over, at de fleste af disse “eksperter” at gøre disse artikler arbejder eller er relateret inden for sundhed og vægttab, der er folk som sundhed program vejledere, ernæringseksperter, vægttab rådgivere, og almindelige mennesker, der har stor interesse og viden om fitness og sundhed. Selvom jeg ikke siger, at nogen af ​​disse mennesker bare gør deres udsagn eller kan opdigte sandheden om denne sag, er jeg bare sige, at normalt en person af denne uddannelsesniveau vil have svært ved at se ting på et andet perspektiv.

Så hvorfor gør vi ikke afviger fra konventionelle ernæringseksperter og bare opdage, hvad afgiftning kost har at tilbyde fra en helt blank tavle. Nej, jeg er ikke en ernæringsekspert, jeg er bare en forfatter, der er nysgerrig og ønsker at lære, hvis en afgiftning kost er virkelig en sund metode til kroppen udrensning, eller er det bare en slags sult kost, der gør noget godt for kroppen udover blot at miste noget vand, samtidig med at folk tror, ​​at det gør dem til at føle bedre. Jeg har samlet 3 personer, der har gennemgået en afgiftning kost og en anden 3 der ikke gjorde.

Fastende og renhed

Folk har påberåbt sig fastende i århundreder for at blive renset. Hvis vi spore tilbage gennem gamle skrifter, vil vi opdage, at fasten var ikke kun gjort som et middel til rensning af ånden, men også for fysisk rensning. De fastende for renhed oplevet betydeligt tab af energi, men genvinder styrke efter den periode af faste, normalt inden for en periode på 36 timer. Denne erklæring kan nemt blive drøftet på, da disse mennesker måske har følt, at deres krop er blevet renset på grund af deres åndelige inspiration fra fastende processen.


I videnskaben om medicin, der er tilfælde, hvor læger vil rådgive dig til at faste. Afsætte pre-kirurgiske procedurer, er de fleste fastende metoder gøres for at forberede eller rense kroppen for noget. Tag tilfældet med mennesker, der tager kostvaner ligesom ketogen diæt, som kræver en periode med fastende før du starter den for at bedre behandle sygdomme.

 


images (10)Jeg gjorde også nogle forskning online og fandt 11 diætister der var uenige undergår en afgiftning kost. Hver enkelt drøftet at hovedpine skyldes fastende processen, men i det væsentlige, er de også anbefale en form for afgiftning kost. Interessant nok, deres versioner af særlige diæter omfattede en form for fastende så godt. Deres version var bare anderledes i et par ting, som bare spise kun nogle sorter af frugt og yoghurt. De fleste afgiftning kost faktisk ikke have en komplet fasteperiode.

Folk, der ikke er enige med at få ind i en afgiftning kost er ikke rigtig tilfreds med vægttab resultater, det giver. De hævder, at det kun er vægten af ​​tabt under fastende vand, og vil nemt komme tilbage til, hvad det oprindeligt var det øjeblik normale kost regime genoptages. Vægttab fordele ved afgiftning kostvaner faktisk kommer fra forskellige kilder.

Så er det bare en anden kost dille?

Kritikere af afgiftning kost, at denne nye tendens i slankekure, svarende til andre, der havde “kost” ord med dem, er ikke anderledes end sine forgængere, især i dens effektivitet. Hver gang en ny kost dille kommer på markedet, en masse mennesker haste til den scene, siger, at det gør dem noget godt.

Kost diller og tendenser som regel ikke rigtig har meget inde i dem. De er faktisk bare ideer gjort for at overbevise dig om, at denne særlige kost tendens er den bedste og mest effektive, og de kan give dig mulighed for at tabe sig og holde det fra at komme tilbage. Afgiftning kost sigter efter noget ud over alt dette, hvilket er grunden til jeg virkelig udøvet en vis indsats for at finde ud af sandheden om denne diæt program. Jeg havde simpelthen for at finde ud af.

En masse af læger konstatere, at dette kan tilskrives den slags mad mennesker tager i dag, som er normalt fyldt med giftige stoffer fra for meget forarbejdning. Og selv med den brede vifte af sunde valgmuligheder til rådighed for os, vi er stadig i toppen af ​​listen på kræfttilfælde, herunder diabetes og hjerte-karsygdomme. Ikke overraskende rangerer vi også højt på listen over lande med de mest antallet af overvægtige og fede mennesker.


Afgiftning kost har til hensigt at løse de voksende problemer med den generelle sundhed i amerikanske borgere, som vil gå ud over blot deres taljemål. Kost tendenser, vi har set i fortiden har kun fokuseret på svindende folks taljemål, men ikke selv røre hvordan man kan forbedre den generelle sundhed. Så er denne afgiftning kost bare en anden tendens i slankekure? Teknisk set, en kost tendens betyder blot ethvert nyt program introduceret på markedet, som lover en masse gode ting og får en masse nye tilhængere så godt. Hvis dette er, hvordan vi definerer det, så ja. Men af ​​en anden standard, kan dette også ikke betragtes som en kost tendens. Dette skyldes, at det ikke er designet som de sædvanlige kost tendenser, der kom før det.


Både overvægtige og slanke mennesker kan drage fordel af undergår en afgiftning kost. Faktisk kan vi sige, at alle kan nyde de fordele, denne diæt program har at tilbyde. Dette program blev ikke lavet til at fremkalde vægttab; det blev gjort for at tilskynde folk til at leve et sundere livsstil. Vægttabet er blot en bivirkning af programmet. Denne diæt program stræber efter at opnå en langsigtet optimal helbredstilstand. Efter at være blevet renset og afgiftet, vil din krop helt sikkert føle sig meget bedre, mere energi og forynget. Det vil også hjælpe dig med at holde dig i den rigtige spor, og du vil finde ud af, at du aldrig ønsker at komme tilbage til din usund livsstil igen.