Kontakt os/Bestilling

Undervisning og konsulentbistand

slanke madBrug diætisten som igangsætter og sparringspartner, når der skal udformes kostpolitik, hvad enten det er i børnehaver, institutioner eller virksomheder.

Brug diætisten til undervisning af køkken- og kantinepersonale, så de sunde kostvaner hurtigt indføres.

Brug diætisten til undervisning af plejepersonale, hvad enten det gælder kost til diabetikere, hjertepatienter, overvægtige, eller det blot handler om at optimere kosten til institutionens beboere.

Gerda Rerup har mange års erfaring med undervisning af alle målgrupper både i privat og offentlig regi.

Ring til diætisten og få en snak og et uforpligtende tilbud. Skriv en mail på: info@diaetist-klinikken.dk

Sunde medarbejdere

Sund mad – sunde medarbejde – sund virksomhed

Opstilling af sundhedsprofiler, hvor diætisten gennemgår kostvaner, vægt og kolesteroltal for den enklete medarbejder med henblik på forebyggelse af sygdom.

Med udgangspunkt i den nuværende kantine tilbydes hjælp til indføring at både sunde og positive smagsoplevelser. Vi vejleder kantinepersonalet i omlægning af sortimentet og evt. indføring af gode mellemmåltider.

Konkrete forslag og opskrifter til kantinen udarbejdes og tilrettes efter ønske.

Der tilbydes inspirerende foredrag for firmaets medarbejdere.

Rigtig ernæring kombineret med gode smagsoplevelser øger koncentration, energi og produktivitet, og samtidig reduceres risikoen for udvikling af livsstilssygdomme for den enkelte.

En sund kantine er med til at tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere. En sund kantine er med til at signalere, at virksomheden tænker fremsynet og føler ansvar – både for de ansatte og for firmaets gæster.

Ring og få et konkret tilbud for netop Jeres virksomhed.

“Kend din mad”

Sådan får du en sundere livsstil

KEND DIN MAD er en enkel og ligefrem bog for alle, der interesserer sig for kost og sundhed. Vi ved godt, at vi skal spise mindre fedt og mere grønt – det lyder let, men kostforandring synes at være noget af det sværeste der findes, sværere end at holde op med at ryge.

I denne bog er der hjælp at hente. Klart og direkte fortæller den, hvad maden gør ved kroppen, og hvordan man sikrer sig, at man faktisk får den mad, man har brug for. Der er masser af praktiske råd og retningslinjer, fif og opbakning til den, der vil ændre sine kostvaner.

Sundere livsstil: Sådan er sammenhængen mellem helbred og kostvaner.

Uhøjtidelig vejledning: Et stykke chokolade er ikke forbudt.

Introduktion til ernæringslæren: Sådan virker maden i din krop.

Varedeklarationer: Sådan undgår du at blive snydt.

Kostplaner: Sådan får du alle nødvendige næringsstoffer, når du taber dig.

Madlavning: Eksempler på hvordan velkendte retter kan gøres “lettere”.
Save